VÅRT TEAM

“Tjänande ledarskap börjar hemma – ett lyckligt privatliv är grunden och prioritering för alla våra medarbetare.” – Ulrika Nilsson

Våra medarbetare och deras familjer är Gusto Life Group – utan dem skulle vi inte vara så framgångsrika som vi idag är. Var och en av våra konsulter bidrar med exceptionell kunskap, lång chefserfarenhet, en härlig personlighet och en passion för tjänande ledarskap.

ANDERS – vår kreativa och insiktsfulla grundare av ursprungsföretaget Gusto Coaching – började sin yrkeskarriär inom bankvärlden. Efter ett par intensiva år kände han dock att det var dags att söka sig till ett, för honom, mer givande yrkesliv. Han omskolade sig helt och inledde en lång framgångsrik karriär inom skolväsendet. Med hans engagemang för och expertis om barn och ungdomar med särskilda behov, är han nu en av våra mycket uppskattade och flitigt anlitade rådgivare. När Anders inte är på uppdrag så hittar vi honom oftast någonstans med familjen – hans stora passion.

DAVIDvår optimistiska och initiativrika vVD – är med sin långa försäljar- och chefserfarenhet inom den snabbt växande “Senior Living”-industrin vår främsta expert inom branschen. David’s mångåriga erfarenhet och inställning till ledarskap – tillsammans med hans uppskattning och respekt för de generationer som byggde upp vår välfärd – har gjort honom till en mycket efterfrågad konsult inom äldreomsorgen och fastighetsbranschen. Privat är det tid med familjen som prioriteras – det är det som ger avkoppling.

JESSICAvår omtänksamma och påhittiga administratör – är vår yngsta teammedlem. Med en examen i Business Administration, mycket erfarenhet av administrativt voluntärarbete inom olika organisationer och ett hjärta av guld, så är Jessica den som håller i alla trådarna på vårt huvudkontor. På fritiden är det träning, resor och umgänge med vänner och familjen som gäller för henne.

LISA entusiastisk och glad, en av våra Affärskonsulter – gjorde sitt examensarbete hos oss på Gusto Life Group och efter hennes universitetsutbildning började hon arbeta här med oss. Lisa, som är forskare inom framtida arbetsvetenskap, har ett mycket stort intresse för arbetsmiljö, medarbetarskap och ledarskapets påverkan på dessa. Tillsammans med Ulrika, som är vår expert på ledarskap och framtidsfrågor, arbetar Lisa främst med våra globala klienter. När Lisa inte arbetar så tillbringar hon helst tiden i ett vackert snölandskap någonstans med sina vänner.

MARIA – klok och omsorgsfull, en av våra Livskonsulter – har en lång bakgrund inom personal- och rekryteringsbranschen. Hon startade sin karriär inom hälso- och sjukvården men insåg snabbt att hon ville rikta in sig på personalutveckling och personalfrågor istället. Maria’s intresse för personlig utveckling och hennes förmåga att snabbt finna vad hennes klienter “innerst inne” söker, tillsammans med hennes coachande arbetssätt, har gjort hennes klienter väldigt framgångsrika i deras utvecklingsarbete. Fritiden tillbringar hon helst tillsammans med familjen – ute i naturen.

MAX – nyfiken och äventyrslysten, en av våra Affärskonsulter – är självlärde entreprenören som blev politiker som också blev konsult. Max påbörjade sin yrkesbana med att köpa och sälja webbadresser och sedan starta ett onlineföretag. Hans långa erfarenhet som entreprenör, tillsammans med erfarenheten som politiker, har gett honom en unik insikt och fördel som han delar med sig av till våra klienter. Privat så är det välgörenhetsarbete som ligger honom varmast om hjärtat.

PETERdriftig och diplomatisk, en av våra Affärskonsulter – har en lång bakgrund som säljchef inom gas- och oljeindustrin. Hans yrkeskarriär började han i inom finansvärlden. Han fann dock att hans drivkraft lämpade sig bättre för en, för honom, mer entreprenörisk yrkesroll. Med många års erfarenhet inom försäljning erbjuder Peter ett mycket uppskattat stöd till våra klienter. Sin lediga tid tillbringar han med familjen eller på ett sportengagemang.

ULRIKA – vår drivande och alltid leende VD – har mångårig chefserfarenhet från skilda världsdelar i uppdrag som sträckt sig allt ifrån kommunchef, styrelseordförande, administrativ chef och direktör till jurist. Hennes ledstjärna har alltid varit ett tjänande ledarskap med starkt medarbetarskap – en modifierad “svensk” värdegrund som hon nu framgångsrikt delar med sig av till våra internationella klienter. Ulrika’s familj är hennes stora lycka och när hon inte är på resande fot så är det med dem hon laddar batterierna.

UTI modig och positiv, en av våra Affärskonsulter – är en av våra klippor i Asien. Med hennes breda chefserfarenhet inom flertalet olika branscher och olika länder i roller som produktchef, områdeschef, produktionschef, VD etc.,  är hon en väl ansedd konsult. Hennes förmåga att balansera mellan kulturella skillnader, tillsammans med hennes skarpsinne för bra affärer, har gjort henne väldigt framgångsrik som samarbetspartner till våra globala klienter. På fritiden så kopplar Uti av med att resa till “öde stränder” för att “bara vara”.

VICTORhandlingskraftig och fokuserad, en av våra Affärskonsulter – är vår främsta “världsresenär”. Tillsammans med ett lokalt team så är det Victor som ser till att våra globala “start up”-klienter har starkt stöd på plats för deras nylansering, oavsett i vilken världsdel det sker. Victor har lång erfarenhet av chefsarbete inom såväl den politiska sfären som inom olika privata organisationer. När han inte är på resande fot i jobbet så reser han privat – favoritplatser är unika och okända orter där han har möjlighet att riktigt lära känna lokalbefolkningen.

WENCHE – analytisk och gladlynt, en av våra Livskonsulter – är äventyraren som sadlade om till konsult. Delvis. Wenche’s yrkesbakgrund, hennes personlighet och hennes egen erfarenhet som ”livs- och världsupptäckare” har gjort henne mycket populär som Livskonsult bland våra klienter. När hon är ledig så är det äventyrslusten som styr aktiviteterna.